Δυτική Ελλάδα Επικαιρότητα

Συνομιλία αντιπροέδρου ΠΡΩΤΟ Π. Λαλιώτη με Μάκη Βορίδη για αγροτικούς Συνεταιρισμούς

Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΘΕΑΣ συμμετείχε ο πρόεδρος της Γαλακτοβιομηχανίας ΠΡΩΤΟ Γιώργος Παπαλεξόπουλος, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λαλιώτης και το μέλος Δημήτρης Σουβαλιώτης.  Ο αντιπρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος  ΠΡΩΤΟ Παναγιώτης Λαλιώτης, μάλιστα, είχε  ένα ουσιαστικό διάλογο με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. Ο κ. Λαλιώτης επανέλαβε στον κ. Βορίδη  την ανάγκη να στηριχθούν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί για την εξασφάλιση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων και της βιωσιμότητας του αγροτικού κόσμου εξασφαλίζοντας τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία για να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας.

«Είναι σημαντικό να στέκεται η Πολιτεία  αρωγός των Συνεταιρισμών  καθώς αποτελεί μονόδρομο η συλλογική προσπάθεια των αγροτών για την αναγέννηση της υπαίθρου», τόνισε ο κ. Λαλιώτης, προσθέτοντας ότι ο κ. Βορίδης ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια και τη στήριξε ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού & Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων Παύλος Σατολιάς εξελέγη  στην προεδρία, ενώ στη θέση του α’ αντιπροέδρου στο ΔΣ της οργάνωσης τοποθετείται ο Ανδρέας Δημητρίου και του β’ αντιπροέδρου ο Χρήστος Γιαννακάκης. 

Related posts

Έρχονται τα ηλεκτρονικά «καρφώματα» για φοροδιαφυγή

4press

Φονικές πλημμύρες στο Τέξας: Στους 80 οι νεκροί

4press

Βραζιλία: Αναβάλλονται τα καρναβάλια σε Ρίο και Σάο Πάολο λόγω του νέου κύματος της πανδημίας

4press