Auto News

Υβριδικό 4×4 για πόλη, βουνό και θάλασσα με 16.280€

Οι απαιτήσεις και ανάγκες όσων ψάχνουν για ένα καινούργιο αυτοκίνητο είναι πολλές, ακόμα και από τα πιο μικρά αυτοκίνητα. Όταν στην «εξίσωση» μπαίνουν οι όροι SUVυβριδικό και τετρακίνητο, τότε αμέσως ο καθένας σκέφτεται πολύ μεγάλα ποσά, που απευθύνονται σε όσους έχουν πολλά χρήματα.Δείτε ακόμαΤα φθηνότερα SUV με κινητήρες πετρελαίου

Παρόλα αυτά με 16.280 ευρώ μπορεί κανείς να συνδυάσει όλα τα παραπάνω ζητούμενα, αφού υπάρχει ένα αυτοκίνητο που είναι ιδανικό για την πόλη, όμως παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα κίνησης εκτός της ασφάλτου ή σε ολισθηρά οδοστρώματα. Το πολλαπλών δραστηριοτήτων αυτό μοντέλο είναι το Suzuki Ignis 1.2 Hybrid Allgrip.

Το σύστημα τετρακίνησης Allgrip Auto μέσω ενός συνεκτικού συμπλέκτη, μεταφέρει ροπή αυτόματα στους πίσω τροχούς, όταν ανιχνεύεται απώλεια πρόσφυσης στους εμπρός, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κίνηση του οχήματος σε ολισθηρά οδοστρώματα με χιόνι ή λάσπη. Σε συνδυασμό με το σύστημα ελεγχόμενης κατάβασης, τους κοντούς προβόλους, τα 180 χλστ. απόστασης από το έδαφος και το χαμηλό βάρος των 910 κιλών, το Ignis 4×4 μπορεί να κινηθεί άνετα εκεί που άλλα οχήματα θα κολλήσουν. Ειδικά και με την προσθήκη πιο χωμάτινων ελαστικών, αυξάνονται οι δυνατότητες κίνησης πέρα της ασφάλτου.

Related posts

GM: Στόχος η οριστική εγκατάλειψη των κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου μέχρι το 2035

4press

17 ώρες τέρμα γκάζι – Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας Porsche GT3

4press

Νέα επένδυση μαμούθ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

4press