Επικαιρότητα

Ενισχύσεις έως 2,3 εκατ. ευρώ σε αγροτικούς συνεταιρισμούς που επλήγησαν από την πανδημία

Το ύψος της ενίσχυσης δεν καθορίζεται με βάση την τιμή ή την ποσότητα των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά.Σε 2,3 εκατ. ευρώ ορίστηκε το ανώτατο όριο ενίσχυσης για κάθε αγροτικό συνεταιρισμό που επλήγη από την πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με τις δυο υπουργικές αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, η μια απόφαση αφορά στην χορήγηση ενισχύσεων σε αγροτικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία και η δεύτερη στη χορήγηση ενισχύσεων σε αγροτικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις στον τομέα των δημητριακών που επλήγησαν από την πανδημία.
Δικαιούχοι είναι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί όλης της επικράτειας, οι οποίοι έχουν υποστεί σοβαρή μείωση του εισοδήματός τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Το ύψος της ενίσχυσης δεν καθορίζεται με βάση την τιμή ή την ποσότητα των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά.

Related posts

Επίσκεψη του Πρέσβη της Ισπανίας κ. Jorge Domecq στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α.Ε.

4press

Η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του πληθυσμού εντείνουν την απειλή λειψυδρίας

4press

Ναύπακτος: Ανθοπώλης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ πήγαινε να στολίσει γάμο

4press