Ειδήσεις

To Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων  Πάτρας στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων «Π & Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ».

To Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων  Πάτρας στηρίζει τους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων «Π & Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ».

Σύμφωνα με  πρόσφατη δημοσίευση το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Κυριακού καταγγέλλει  με ανακοίνωσή του  τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό του χειρουργικού και αναισθησιολογικού τμήματος , τις  μη λειτουργικές χειρουργικές αίθουσες λόγω έλλειψης υποδομής, την  μείωση των χειρουργικών επεμβάσεων , την καθυστέρηση στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, την αύξηση ημερών νοσηλείας των παιδιατρικών ασθενών, τις απαράδεκτες λίστες αναμονής για τακτικά χειρουργεία που ξεπερνούν τους 12 μήνες, την σωματική και ψυχική εξουθένωση του προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι του Καραμανδανείου ενώνουν τη φωνή τους με τη φωνή των συναδέλφων της Αθήνας για διεκδίκηση αξιοπρεπών και  ασφαλών συνθηκών εργασίας , άμεση στελέχωση των χειρουργείων και των λοιπών τμημάτων  με μόνιμο προσωπικό, ενίσχυση υλικοτεχνικής υποδομής.

Καμιά κυβέρνηση, κανένας πολιτικός δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάζει σε λειτουργικό μαρασμό τα ελάχιστα Παιδιατρικά Νοσοκομεία  της χώρας μας.

Η υγεία των παιδιών δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Related posts

Αμάρυνθος Ευβοίας: Με τετραπληγία ο 24χρονος που έπεσε να πιάσει τον σταυρό – Είχε γίνει δότης μυελού των οστών

4press

Oργή της οικογένειας για τον θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα: «Εγώ θα τον σκοτώσω, φέρτε τον στα χέρια μου» (vid)

4press

ΠΑΤΡΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για την εμπρηστική επίθεση στο 5ο Γυμνάσιο

4press