Μουσικά Άρθρα

Σασμός: Το ομότιτλο τραγούδι ξεπέρασε το 1 εκατ. σε ψηφιακές πωλήσεις

Το τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας, σε μουσική του Νίκου Τερζή έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις

Η μεγάλη επιτυχία και απήχηση της σειράς «Σασμός» συνεχίζεται και μέσα από τη μουσική της… Το ομότιτλο τραγούδι, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο streams και έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις!

Το τραγούδι «Σασμός», σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της υπερεπιτυχημένης σειράς του Alpha, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Όλα τα τραγούδια της δημοφιλούς σειράς έχουν «μαγέψει» το κοινό, έχουν αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Στο sountrack «Σασμός», oι εξαιρετικές μουσικές του Νίκου Τερζή και οι εμπνευσμένοι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα γέννησαν 12 νέα τραγούδια, που συνόδευσαν μοναδικά τις εξελίξεις στον πρώτο κύκλο της σειράς «Σασμός» του Alpha, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Γλυκερία, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Μαρτσάκης, Δημήτρης Μπάσης, Δήμητρα Μπουλούζου, Βασίλης Σκουλάς, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Μαρία Τζομπανάκη. Φιλική συμμετοχή Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το album «Σασμός», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων ετών, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD σε όλα τα δισκοπωλεία. Παράλληλα, στα ψηφιακά καταστήματα κυκλοφορεί και ένα special album, με τα ορχηστρικά όλων των τραγουδιών.

Η YouTube playlist με όλα τα τραγούδια:

Related posts

Η Σεβαστή – Ειρήνη Έλληνα στα Μουσικά Άρθρα

4press

Δήμητρα Πίτσου: Τα βιβλία “Στη Γειτονιά του Πενταγράμμου” γράφτηκαν με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα

4press

5 λόγοι για να επιλέγουμε ξύλινα παιχνίδια για τα παιδιά μας

4press