Ειδήσεις

Τραγικό τροχαίο κοντά στο Γαλαξίδι, δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους

Μόλις 70 μέτρα από το σπίτι του 24χρονου Παναγιώτη έγινε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος και η 21χρονη φίλη του, Βιργινία. 

Οι δύο νέοι επέστρεφαν τα ξημερώματα από διασκέδαση όταν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα Φωκίδας», ο 24χρονος Παναγιώτης επιχείρησε να αποφύγει έναν νεκρό σκύλο που κειτόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενός μαύρου Opel Corsa, και να προσκρούσει σε δέντρο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο 20ο χλμ του δρόμου Ιτέας – Αντιρρίου. 

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία, η οποία σπούδαζε στο Γεωπονικό της Άμφισσας. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι. 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δύο νεαρά παιδιά, μια 20χρονη και ένας 24χρονος έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο Γαλαξίδι.

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου -λίγο μετά τις 06:00- στο 20ό χλμ. Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα, άγνωστο πώς, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο νεαρά παιδιά -δυστυχώς- έχασαν τη ζωή τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του lamianow.gr, πρόκειται για μια 20χρονη κοπέλα η οποία φοιτούσε σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής και έναν 24χρονο από την περιοχή του Γαλαξιδίου.

Η θλιβερή είδηση βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Related posts

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τα ξημερώματα στην Αθήνα

4press

Η Κίνα θέλει να φέρει ηλιακή ενέργεια από το διάστημα – Μία καινοτόμα ιδέα μέσω λέιζερ ή μικροκυμάτων

4press

Ο Μάρκος Μαραγκός νέος Διευθυντής της Παθολογικής του Ρίου

4press