Ειδήσεις

Aσύλληπτη περιπέτεια που έζησε ένα ζευγάρι στη Λάρισα: Μπέρδεψαν τα μωρά σε μαιευτήριο!

Μία ιστορία που θυμίζει σενάριο… ταινίας εκτυλίχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας.

Η ασύλληπτη περιπέτεια που έζησε ένα ζευγάρι στη Λάρισα ξεπερνά κάθε φαντασία. Βρέθηκαν να κρατούν στα χέρια τους ένα νεογέννητο κοριτσάκι που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν το δικό τους.

Η 30χρονη γέννησε στις 18 Αυγούστου σε ιδιωτική μαιευτική κλινική στη Λάρισα. Κράτησε στην αγκαλιά της το μωρό της και το θήλασε. Το ζευγάρι έβγαλε φωτογραφίες, έστειλε στους συγγενείς, την επόμενη ημέρα όμως συνέβη το αδιανόητο.

«Μέσα στην κούνια, εκεί που σου φέρνουν, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι, δε δώσαμε πολλή σημασία εκείνη την στιγμή και οκ έγραφε το όνομά της», λέει ο πατέρας του παιδιού.

«Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα το έδωσε στο μωράκι κανονικά».

Το μωρό που επί μία ημέρα ολόκληρη ημέρα νόμιζαν ότι ήταν το δικό τους, τελικά ήταν η νεογέννητη κόρη κάποιας άλλης γυναίκας που γέννησε και εκείνη την ίδια ημέρα, στο ίδιο μαιευτήριο.

«Την άλλη μέρα το πρωί, μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά, καλά, λέμε: ‘τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά’, βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ εν τω μεταξύ και μας λέει η μαία: ‘το χθεσινό, ήταν άλλο μωρό’. Δηλαδή το δικό μας μωρό πήγε αλλού», συμπληρώνει ο πατέρας.

Όπως είναι λογικό, οι γονείς ταράχτηκαν και πλέον ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά της συγκεκριμένης κλινικής, ενώ θα προχωρήσουν άμεσα και σε τεστ DNA.

Related posts

Η παρέλαση της Πάτρας σήμερα κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα λόγω Μακεδονικού και Αμερικανού Πρέσβη – Πρόγραμμα παρέλασης

4press

Η 4press.gr ανανεώθηκε! Ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξή σας!

4press

Πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά θα λάβουν επίδομα θέρμανσης

4press