Τοπικές Κοινότητες

Την 1η Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στο Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, έχοντας ολοκληρώσει έναν επιτυχημένο κύκλο δεκαετούς δημιουργικής λειτουργίας, ανακοινώνει τον προγραμματισμό του για το νέο σχολικό έτος 2022-2023.

Το Θεατρικό Εργαστήρι δημιουργήθηκε και λειτουργεί με στόχο την ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων μέσα από την τέχνη θεάτρου και τα πολύτιμα εργαλεία που προσφέρει στην παιδαγωγική. Με τη διαμεσολάβηση έμπειρων θεατροπαιδαγωγών και μέσα σε ένα πρόσχαρο και ασφαλές περιβάλλον, οι συμμετέχουσες-οντες έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με την ομάδα, να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους και να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Στο Θεατρικό Εργαστήρι καλλιεργείται η ενσυναίσθηση, η συνεργασία, η ομαδικότητα, η χαρά της δημιουργίας με εργαλείο μια γλώσσα που όλοι μπορούμε να μιλήσουμε: τη γλώσσα του θεάτρου. Τα τελευταία χρόνια τα τμήματα του Εργαστηρίου έχουν διευρυνθεί περιλαμβάνοντας  τμήματα νέων, ενηλίκων και γονέων.

Το Σεπτέμβρη, όπως κάθε χρόνο, θα υπάρξουν δωρεάν δοκιμαστικά εργαστήρια, κατόπιν κράτησης θέσης. Καλούνται οι γονείς που θα ήθελαν τα παιδιά τους να συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, να δηλώσουν συμμετοχή στα δοκιμαστικά εργαστήρια.

Related posts

Έτοιμη η 7η τοιχογραφία του ArtWalk 7!

4press

Τι λέει ο ναυαγοσώστης που έσωσε την 6χρονη από βέβαιο πνιγμό στη Ζαχάρω 

4press

Πενθήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για τον Δήμο Δυτικής Αχαϊας “Δύμαια 2022”

4press