Συνεντεύξεις

Optica Line ΙΑΤΡΟΥ – Η σίγουρη επιλογή!

Ρεπορτάζ 4press.gr

Στα Optica Line ΙΑΤΡΟΥ στην κάτω Αχαΐα εκτός από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως θα βρεις αξιόπιστα προϊόντα για την προστασία των ματιών σας! Τα Optica Line ΙΑΤΡΟΥ διαθέτουν γυαλιά ηλίου με ξεχωριστό design, κλασσικά αλλά και μοντέρνα που αντέχουν με την πάροδο του χρόνου αφού είναι φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά. Η ηλεκτρονική εφημερίδα 4press σας προτείνει:

Σταθερή αξία… στα Optica Line ΙΑΤΡΟΥ τα γυαλιά οράσεως και οι φακοί επαφής. Ο κ. Νίκος Ιατρού μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press τόνισε ότι δίνει έμφαση στην ποιότητα του φακού γιατί τα μάτια είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι του ανθρώπινου σώματος!

Ένα παιδί χρειάζεται πολλές ικανότητες. Η καλή όραση σίγουρα είναι από τις πιο βασικές. Προτεραιότητα των γονιών πρέπει να είναι η προστασία της όρασης των παιδιών του, όχι μόνο λόγω μυωπίας αλλά και από τον ήλιο και τις οθόνες.

Το κατάστημά οπτικών OPTICA LINE βρίσκεται σε λειτουργία από το 1993.
Η παρουσία του Οπτικού- Οπτομέτρη Ιατρού Νικόλαου διασφαλίζει την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Συνεργάζετε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής κρυστάλλων, για την καλύτερη δυνατή ποιότητα όρασης των πελατών μας.

INFO

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου 74, Κάτω Αχαΐα 252 00

Τηλέφωνο2693 024690

Related posts

Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος στο ΠΡΟΦΙΛ

4press

ΤΡΕΧΛΟ: Ένας υπέροχο χωριό στα Καλάβρυτα για τo Γάμο, τη Βάπτιση, και τη δεξίωσή σας ! 

4press

Στις “Βιογραφίες” το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιώργος Σταύρος Κρεμλής

4press