Σκέψεις

Οι τελευταίες συγνώμες του πρώην υπουργού Άκη Τσοχαντζόπουλου

Ένα είδος προσωπικού ημερολογίου κρατούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος τους τελευταίους μήνες της ζωής του. Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε πως το τελευταίο διάστημα της ζωής του ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνήθιζε να καταγράφει σε βίντεο όσα ήθελε να πει.

Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» δείχνει τον Άκη Τσοχατζόπουλο να απευθύνεται στον γιο του.

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου», λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το βίντεο τραβήχτηκε λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του και ο Τσοχατζόπουλος, άρρωστος κι εξαντλημένος, ζητάει συγγνώμη από το παιδί του για όσα έχει τραβήξει εξαιτίας του.

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου. Θα τα παλέψουμε μαζί όλα. Είσαι πάντα στην αγάπη μου»

Related posts

“Τα χαϊκού της άνοιξης” από τις Εκδόσεις Ανεμολόγιο – Συμμετέχει η Κ. Μπαγουλή

4press

“Αχαΐα και εστίαση ώρα μηδέν”

4press

Θετική ανάπτυξη για το 2022 ακόμα και στο πιο ακραίο σενάριο

4press