Μουσικά Άρθρα

Γιορτή Προβατίνας – Πολιτιστικός Σύλλογος Καραμεσιναιίκων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της προβατίνας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραμεσιναιίκων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Την εκδήλωση πλαισίωναν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς «Παραδοσιακά Μονοπάτια».

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων και Πολιτιστικού Συλλόγου Καραμεσιναιίκων.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων κ. Μπαρμπούνης Δημήτριος πρόσφερε ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τα δρώμενα του Συλλόγου και ένα αναμνηστικό λαβαράκι σε ένδειξη φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των Συλλόγων.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραμεσιναιίκων κ. Σταθόπουλος Ανδρέας πρόσφερε στο Σύλλογο Αλισσαίων μια αναμνηστική πλακέτα για την άψογη συνεργασία και συμμετοχή του στις εκδηλώσεις μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Μυλωνάς Σπυρίδων, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και πλήθος κόσμου.

Τέλος, πέντε προβατίνες προσφέρθηκαν δωρεάν στον κόσμο από χορηγίες ενώ μοιράστηκε λαχειοφόρος με δώρα από τα μαγαζιά της περιοχής.

Related posts

Παρουσιάστηκε η έκδοση «Απάνθισμα Ιστορικών και Κλέφτικων Δημοτικών Τραγουδιών στη Δυτική Ελλάδα»

4press

«Τι Τι Τα: Οι Μαγικές Νότες του Δάσους»

4press

Μουσική και αναγνωστική ικανότητα στο Νηπιαγωγείο

4press