πολιτικη

ΡΑΛΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Ένα υπερθέαμα επιφύλαξαν οι διοργανωτές της ειδικής διαδρομής του ράλι Ακρόπολης στο ΟΑΚΑ για τους 60.000 θεατές που κατέκλυσαν τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι θεατές όμως επιφύλαξαν μια δυσάρεστη έκπληξη στην υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως που κλήθηκε να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα σε δύο ζευγάρια πληρωμάτων της κατηγορίας ράλι 1 του WRC

Χθες λίγο μετά τις 20:00 το κατάμεστο ΟΑΚΑ σειόταν από τους εκκωφαντικούς ήχους των εξατμίσεων των αγωνιστικών αυτοκινήτων που συμμετείχαν στο ράλι Ακρόπολης. Μόλις τα μεγάφωνα του Ολυμπιακού Σταδίου κάλεσαν την υπουργό Παιδείας να ετοιμάζεται για να δώσει το σήμα εκκίνησης στους οδηγούς και συνοδηγούς των δύο «θηρίων» του WRC τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Το γιουχάισμα των θεατών φαίνεται ότι ξεπέρναγε τις πολιτικές πεποιθήσεις του κάθε ενός θεατή και σχεδόν σύσσωμο το στάδιο αντί να σειστεί από τους ήχους των εξατμίσεων σείστηκε από τις φωνές αποδοκιμασίας στο άκουσμα του ονόματος της κ. Κεραμέως. 

Το ίδιο δεν φάνηκε να συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης που έδωσαν το σήμα της εκκίνησης στα αγωνιστικά του WRC όπως ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο αλλά και πολλοί άλλοι που αντίστοιχα τα ονόματα τους ακούστηκαν από τα μεγάφωνα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Related posts

Δασική πολιτική χωρίς τους πληθυσμούς που ζουν στο δάσος;

4press

«Τουρκία με νοοτροπία Βόρειας Κορέας…»

4press

«Η ρήξη είναι η απάντηση στην κρίση» τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

4press