Συνεντεύξεις

Νεφέλη: Ένα Kέντρο Φιλοξενίας και Ευεξίας στα Καλάβρυτα για αξιοπρεπή διαβίωση !

Ρεπορτάζ 4press

Στην υπέροχη φυσική ομορφιά της Βλασίας Καλαβρύτων βρίσκεται το Κέντρο Φιλοξενίας ΝΕΦΕΛΗ για άτομα τρίτης ηλικίας που αναζητούν ένα φιλόξενο περιβάλλον να διαβιούν. Το Κέντρο Νεφέλη μπορεί να μετατραπεί σε οίκο ευγηρίας για κάθε άτομο που αναζητά ένα οικογενειακό περιβάλλον, με δραστηριότητες και παροχή ιατρικής περίθαλψης ή σε ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών για ολιγοήμερες διακοπές δίπλα στη φύση συντροφιά με ωραίους ανθρώπους και ασφάλεια!

Ο Παναγιώτης Κοτσίρης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Μικρή Αρχόντισσα” στη Βλασία δημιούργησε τη “Νεφέλη” καθώς όπως δήλωσε στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press ήθελε να καλύψει μια επιθυμία των ανθρώπων τρίτης ηλικίας που αναζητούν ένα σπίτι καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους ζώντας αξιοπρεπώς.

“Η Νεφέλη είναι το διαμάντι μου… Στόχος μου είναι να αποτελέσει ένα όμορφο καταφύγιο…σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από φροντίδα, επικοινωνία και καλύτερη ποιότητα ζωής. Για το λόγο αυτό, πέραν από τη διαμονή και την ιατρική παρακολούθηση έχω μεριμνήσει να γίνονται διάφορες δραστηριότητες όπως: περίπατος στη φύση, γυμναστική, κινησιοθεραπεία, εκκλησιασμός και προβολή ταινιών”, ανέφερε ο κ. Κοτσίρης.

Η ΝΕΦΕΛΗ προσφέρει σε οικονομικά πακέτα:

-Πλήρη στέγαση και σίτιση

-Γενική και ατομική φροντίδα

-Ιατρική μέριμνα

-Δραστηριότητες

-Διοργάνωση εκδηλώσεων

info

ΒΛΑΣΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Τηλ.: 26920 410003

Κιν.: 6936177815, 6936038329

www.vlasiahotel.gr

Related posts

AUTOTRANS – KOZIORIS: Ο Βασίλης Κοζιώρης εγγυάται με την εμπειρία του το καλύτερο αποτέλεσμα

4press

Μίνα Γκάγκα: Να ανοίξουν τα μαγαζιά & να δουλεύουν όπως τα σούπερ μάρκετ – Αλλά να μην πέσουν όλοι μαζί

4press

Παραδοσιακος Γάμος στην Περιστέρα – Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος πάντρεψε την κόρη του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

4press