Auto News

Πρόστιμο 6.500 ευρώ σε οδηγό χωρίς δίπλωμα

Ακριβά θα πληρώσει την απόφασή του να οδηγήσει χωρίς δίπλωμα ένας 26χρονος Νιγηριανός, ο οποίο καλείται πλέον καταβάλλει στις ιταλικές αρχές το ποσό των 6.500 ευρώ.

Ένας τυπικός έλεγχος στον οδηγό ενός οχήματος είχε άσχημη κατάληξη για τον 26χρονο Νιγηριανό, ο οποίος βρισκόταν στο αριστερό κάθισμα ενός Audi χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια οδήγησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε 60 χιλιόμετρα δυτικά της Βενετίας, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν τον ύποπτο οδηγό και επιχείρησαν να τον σταματήσουν ώστε να πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο.

Πρόστιμο τροχαίας

Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός του Audi έδειξε να συμμορφώνεται με την υπόδειξη των αστυνομικών δυνάμεων, στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Η σύντομη καταδίωξη είχε αίσιο τέλος, καθώς ο οδηγός του Audi ακινητοποιήθηκε και πλέον αντιμετωπίζει σωρεία παραβάσεων με πρώτες και καλύτερες εκείνες της οδήγησης χωρίς δίπλωμα οδήγησης και της προσπάθειας να αποφύγει τον τροχονομικό έλεγχο.

Έτσι, λοιπόν, ο 26χρονος Νιγηριανός, το αυτοκίνητο του οποίου δεν διέθετε ασφάλεια και δεν είχε περάσει από τον προβλεπόμενο τεχνικό έλεγχο, καλείται πλέον να πληρώσει πρόστιμο ύψους 6.500 ευρώ, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε. 

Related posts

O απίστευτος «στρατός» με τις λευκές Mercedes G-Class -Ποια VIP προσωπικότητα συνοδεύουν;

4press

BYD: Ηλεκτρικό supercar 233.455 δολαρίων – Στην… κόντρα με τα βενζινοκίνητα των Ferrari – Lamborghini

4press

Αυτό είναι το νέο challenge που έχει «τρελάνει» το Tik Tok – Μπορείς να μη ρίξεις το τραπεζομάντιλο;

4press