Συνεντεύξεις

“Το Βελούχι” : Μια παραδοσιακή ταβέρνα μέσα στην καταπράσινη φύση – Ιδανική για κάθε κοινωνική εκδήλωση

Ρεπορτάζ 4press

Στην εξοχική ταβέρνα “Το Βελούχι”, που βρίσκεται δίπλα στην  φημισμένη και ιστορική οινοποιία Αχάια Κλάους, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά ποικιλία ορεκτικών, πιάτα της ώρας, καθώς και μαγειρευτά φαγητά που επιμελούνται με φροντίδα και μεράκι άνθρωποι που αγαπάνε και σέβονται εδώ και χρόνια τον χώρο της εστίασης στην πόλη της Πάτρας.

Δοκιμάστε αυθεντικές συνταγές, και συνοδέψτε το γεύμα σας με κρασί ή τσίπουρο από οινοποιεία της περιοχής μας, σε προσιτές τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση, σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά πρότυπα του τόπου μας.

Στην εξοχική ταβέρνα “Το Βελούχι”, η οποία βρίσκεται μέσα στην καταπράσινη φύση, μπορείτε να διοργανώσετε το τραπέζι για τις πιο ιδιαίτερες προσωπικές σας στιγμές για να γιορτάσετε μαζί με τους συγγενείς και φίλους σας τη Βάπτιση του παιδιού σας, το γάμο, τον αρραβώνα σας αλλά σας το προτείνουμε και για κάθε κοινωνική εκδήλωση !

INFO

  • Αχάια Κλάους
  • 261 033 3426

Related posts

Ακόμη δύο απινιδωτές στο ΠΕΑΚ Πάτρας-“Πλήρως καλυμμένες οι τρεις εγκαταστάσεις”

4press

Η εργατική τάξη του 21ου αιώνα: Εφτασε η ώρα της πρόκλησης

4press

Αποκλειστική συνέντευξη του πρωθυπουργού στο αμερικανικό δίκτυο- “Οι έλληνες ψήφισαν με τη λογική παρά με το συναίσθημα”

4press