Ειδήσεις

Έτσι μπορούν να βλέπουν οι γονείς πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή το παιδί τους

O Νίκος Βασιλάκος, έδειξε σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του κινητού του, την διαδρομή που εκείνη την στιγμή ακολουθούσε η κόρη του.

Η σοκαριστική υπόθεση με τον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους γονείς ανηλίκων παιδιών, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τρόπους για να προφυλαχθούν τα παιδιά τους.

Ο επικεφαλής του «internet now», Νίκος Βασιλάκος, μίλησε στον ΑΝΤ1, στον απόηχο της υπόθεσης με την 12χρονη και αναφέρθηκε σε μία δωρεάν εφαρμογή που μπορούν να χρησιμοποιούν – όπως είπε – οι γονείς για να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του κινητού τους που βρίσκονται τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βασιλάκος, έδειξε σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του κινητού του, την διαδρομή που εκείνη την στιγμή ακολουθούσε η κόρη του, μαθήτρια Α’ Γυμνασίου, προς το σχολείο της και αναφέρθηκε στο πως εύκολα, νόμιμα και δωρεάν οι γονείς μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το παιδί τους.

https://www.ant1news.gr/

Η δωρεάν εφαρμογή

Αυτό γίνεται όπως είπε μέσω της εγκατάστασης στα κινητά γονέα και παιδιού μιας δωρεάν εφαρμογής, με την ονομασία «life360», χάρη στην οποία στο κινητό του γονέα αποστέλλεται διαρκώς στίγμα από το σημείο όπου βρίσκεται το παιδί.

Όπως διευκρίνισε ο, πολύπειρος σε ότι αφορά ζητήματα του διαδικτύου, Νίκος Βασιλάκος, η όλη διαδικασία είναι νόμιμη και αποδεκτή από τις αρμόδιες Αρχές για την προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών και της προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, η ίδια η κόρη του είναι εκείνη που του «γνώρισε» την εφαρμογή αυτή, λέγοντας του πως την χρησιμοποιούν από καιρό με τις φίλες της, για να ξέρουν που βρίσκεται η κάθε μια ή ακόμη και για να συναντιούνται πχ. σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, όπου δεν γνωρίζουν όλες τους καλά τους χώρους.

Related posts

Σοκ στην Εύβοια: Πρώην λυκειάρχης αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο σπίτι του

4press

Λείπουν πάνω από 200 φάρμακα «πρώτης γραμμής»

4press

Εκταμιεύονται 102 εκατ. ευρώ για τη «μάχη» της αντιπυρικής περιόδου

4press