Τοπικές Κοινότητες

Πάτρα: Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών σε συνεργασία με την ΠΔΕ, στη μνήμη της ΛιολιώςΚολυπέρα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στην Πλατεία Γεωργίου με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας.

Η εβδομάδα Αιμοδοσίας είναι αφιερωμένηστη μνήμη της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, ΛιολιώςΚολυπέρακαι σε αυτή συμμετέχει ενεργά το Άλμα Ζωής Πάτρας.

Με την Αιμοδοσία αυτή συνεχίζονται οι κοινές δράσεις που υλοποιούν στην διάρκεια του χρόνου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου, με στόχο την συλλογή πολύτιμων μονάδων αίματος για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο, αλλά και την διάδοση της πανανθρώπινης ιδές της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Οι ώρες Αιμοδοσίας είναι: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08.30 – 13.30 και 5.30 – 8.30, ενώ Τετάρτη και Σάββατο η Αιμοδοσία θα γίνει 08.30 – 13.30

Related posts

Διήμερο δράσεων “Ψυχική Υγεία & Ευεξία”, 8 & 9 Οκτωβρίου 2022

4press

Ενημερωτική συνάντηση με κτηνοτρόφους για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών

4press

Δράση καλλωπισμού στο Δημοτικό Γήπεδο Μπάσκετ κάτω Αχαΐας

4press