Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικες ευχάριστες ειδήσεις με την πληρωμή της επιταγής ακρίβειας

Κλείδωσε η ημερομηνία καταβολής της επιταγής ακρίβειας 250 ευρώ για προνοιακά επιδόματα, το διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και τη μιάμιση δόση του επιδόματος Παιδιού.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews θα καταβληθούν την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα δηλαδή μεταξύ 19 με 23 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι για την καταβολή της επιταγής ακρίβειας 250 ευρώ και του διπλού Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος απαιτείται η εγκριτική απόφαση να μην έχει ανασταλεί. Σε περίπτωση δε που θα προκύψει άρση της αναστολής τότε αποδίδεται κανονικά στους δικαιούχους.

Ταυτόχρονα, εκείνη τη βδομάδα θα γίνει και η πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου. Συνεπώς θα γίνει η επιταγή ακρίβειας, το διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, 1,5 δόση του επιδόματος παιδιού και οι συντάξεις Ιανουαρίου.

Λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα με τις συντάξεις Φεβρουαρίου θα καταβληθεί και η αύξηση στις συντάξεις που υπολογίζεται μεταξύ 7 και 8%.

Related posts

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία: Πυροβόλησε κατά λάθος τη μητέρα του

4press

Τοποθετήθηκε διάδρομος για την πρόσβαση ΑμεΑ στη παραλία Λεχαινών – Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Γ.Λέντζα

4press

Ισπανία: Στις φλόγες χιλιάδες στρέμματα δάσους – Εκκενώθηκε περιοχή με 3.000 ανθρώπους

4press