Τοπικές Κοινότητες

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού μεταφύτευσε τα πρώτα φυσικά δέντρα για τα Χριστούγεννα

Δυο μεγάλα έλατα μεταφύτευσε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, σε κεντρικά σημεία τα οποία θα τα στολίσει για τα Χριστούγεννα και θα παραμείνουν για πάντα στα σημεία φύτευσης.

Τα δυο φυσικά έλατα που μεταφύτευσε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε κεντρικές πλατείες του Δήμου θα στολιστούν για τα Χριστούγεννα και παράλληλα θα παραμείνουν για πάντα στα σημεία.

Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε πως στα φετινά Χριστούγεννα τα δέντρα δεν αρκεί να έχουν απλά διακοσμητικό χαρακτήρα, διαθέτοντας μεταλλικούς κορμούς, τεχνητά στολίδια και η εμφάνιση τους να είναι μόνο για λίγες εβδομάδες το χρόνο, προσφέροντας χαρά που θα είναι παροδική.

Αντίθετα, σκοπός της ενέργειας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ήταν και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα περιβαλλοντικά ζητήματα τα οποία και είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Με τον τρόπο αυτό, τα φυσικά στολισμένα δέντρα θα μεταμορφώσουν την αισθητική του Δήμου και θα «στολίζουν» τον ίδιο τον Δήμο όλο το χρόνο. 

Πρόκειται για δύο πανέμορφα έλατα νεαρής ηλικίας και ύψους 7 μέτρων, τα οποία μεταφυτεύτηκαν σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2022 από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού, τα Τεχνικά Συνεργεία και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου.

Related posts

EOPTAΣMOΣ 81HΣ EΠETEIOY THΣ MAXHΣ THΣ KPHTHΣ

4press

«Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.: Η «Κιβωτός της Αγάπης» πρέπει άμεσα να στηριχθεί οικονομικά»

4press

Γιωργος Θεοδωρόπουλος-Αγ. Νικόλαος Κράλη : Είναι ανάγκη να επισκευαστούν ορισμένα σημεία του επαρχιακού δρόμου και τα γεφύρια του δρόμου για να μην έχουμε πλημμύρες

4press