Συνεντεύξεις

Η εμπειρία δεκαετιών και η σύγχρονη τεχνολογία συναντώνται στο ελαιοτριβείο ΑΦΟΙ Γιούλη στη Δυτική Αχαΐα

Πρόκειται για μία από τις πλέον σύγχρονες μονάδες με έδρα τα Γιουλέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που στόχο έχει την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου, διατηρώντας όλα τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά, μιας και η όλη διαδικασία γίνεται με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες

Ξεκινήσαμε δυναμικά και ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, για ποιοτικό λάδι”, τόνισε ο κ. Ευτύχης Γιούλης ενώ μιλώντας για τη φετινή ελαιοκομική περίοδο ανέφερε τα εξής: “Φέτος υπάρχουν μικροπροβλήματα λόγω της ξηρασίας, ωστόσο πιστεύουμε ότι λόγω υψηλών τιμών δε θα παρουσιαστεί ζημία και η χρονιά θα κλείσει με θετικό πρόσημο”.

Το ελαιοτριβείο ΓΙΟΥΛΗΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πορεία πάνω από 80 χρόνια!

Αναφορικά με τα στοιχεία που βοηθούν ούτως ώστε το λάδι που να είναι υψηλής ποιότητας ο κ. Γιούλης είπε:

“Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι συνθήκες καθαριότητας του ελαιοτριβείου, καθώς και οι θερμοκρασίες που είναι καθοριστικές για την ποιότητα και την διατήρηση των θρεπτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου. Επίσης, οι δεξαμενές πρέπει να είναι ανοξείδωτες και να είναι εγκατεστημένες σε σκιερό χώρο, προκειμένου το ελαιόλαδο να μπορεί να φυλάσσεται με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αλλοιωθεί ποιοτικά”.

Related posts

“Granello Coffee Place”: Ένα μέρος γεμάτο ενέργεια για να ξεκινήσεις την ημέρα σου!

4press

Η “4press” επισκέφθηκε το χώρο του Πατρινού ζωγράφου και καθηγητή Ιατρικής Κώστα Σπυρόπουλου

4press

O Δρ και Εικαστικός Ι. Βλαζάκης στις “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Α. Παπαδιονυσίου

4press