Συνεντεύξεις

Σκάγιας: Τραγική η κατάσταση με τις υπέρογκες αυξήσεις ρεύματος – Οδηγούν υγιείς επιχειρήσεις σε κλείσιμο!

Συνέντευξη στην Άντυ Μαγνησαλή

Ο ιδιοκτήτης των “Αχαϊκών Βιομηχανικών Σφαγείων” Ανδρέας Σκάγιας μίλησε στην ηλεκτρονική εφημερίδα  4press για την τραγική κατάσταση με τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος στις επιχειρήσεις που αγγίζουν το 200%. Όπως τόνισε η κατάσταση είναι τραγική και εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα όλες οι υγιείς επιχειρήσεις θα οδηγηθούν σε πρόωρο θάνατο…

“Είμαι απογοητευμένος με την κατάσταση λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στο ρεύμα. Η διαφορά στο κόστος είναι μεγάλη, δηλαδή ο λογαριασμός που πληρώναμε πριν 2 χρόνια με το σημερινό. Συγκεκριμένα, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο 2021 με τους αντίστοιχους μήνες του 2022, το ηλεκτρικό ρεύμα ήρθε 34.000 επιπλέον ! Τα χρήματα αυτά όπως καταλαβαίνεται δεν είναι δυνατόν να βγουν, τη στιγμή που δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε καμία ανατίμηση στις υπηρεσίες μας. Πρέπει να δοθεί λύσει στο πρόβλημα και άμεσα”, τόνισε ο κ. Σκάγιας.

Tα «Αχαΐκα Βιομηχανικά Σφαγεία» του Ανδρέα Σγάγια, βρίσκονται στη ΒΙΠΕ Πατρών και καταγράφουν ανοδική πορεία στη Σφαγή, τυποποίηση και επεξεργασία κρέατος καθώς και στη παραγωγή και το εμπόριο. “Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της επιχείρησής μας αυτό που ελέγξαμε είναι οι εγκαταστάσεις μας είναι να πληρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και  να είναι ένας χώρος κατάλληλος  για την εργασία που κάνουμε”, πρόσθεσε ο κ. Σκάγιας.

Τι γίνεται με το ζήτημα των παράνομων σφαγείων;

Ευτυχώς, έχουν ενταθεί οι έλεγχοι σε αυτό το θέμα και η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη.  Βέβαια ακόμα «κυκλοφοορύν» σε κατά τόπους κρεοπωλεία ασφράγιστα κρέατα τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αχαγιά και τα Καλάβρυτα. Πέρα από τη φοροδιαφυγή, το σημαντικό είναι ότι ο καταναλωτής χωρίς να γνωρίζει τρέφεται με αμφιβόλου ποιότητας κρέατα. Ευελπιστώ να εξαλειφθεί σύντομα το φαινόμενο. Αυτό εξαρτάται από τη συχνότητα των ελέγχων που γίνονται στην αγορά.

Related posts

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα: Η αισθητικός Δήμητρα Βαμβακούση έδωσε την λύση!

4press

Γλύτωσε χρήματα: Πώς θα μειώσεις τους λογαριασμούς στον καύσωνα του καλοκαιριού!

4press

Ανατροπή στη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα: Το ελαφρυντικό “έσπασε” τα ισόβια για τους δύο δράστες – Η ποινή μετατράπηκε σε κάθειρξη 15 ετών

4press