Συνεντεύξεις

Τα κάλαντα “έψαλλε” ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών

Με μεγάλη χαρά σήμερα ,τελευταία εργάσιμη ημέρα του χρόνου τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ,έψαλαν μέλη των χορευτικών του ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ με την συνοδεία ορχήστρας ,μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.


Αρχή κάναμε με την Δημοτική αρχή ,που ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και υπάλληλοι του Δημαρχείου, μας υποδέχτηκαν θερμά και μας ευχαριστησαν για την επίσκεψη.


Συνέχεια είχε η 6η Υ.πε. όπου θερμή υποδοχή μας επιφύλαξε ο διοικητής Γιάννης Καρβέλης και το προσωπικό της υπηρεσίας τους οποίους και ευχαριστούμε.


Μια ξεχωριστή υποδοχή μας έκανε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece και ο Περιφερειαρχης Νεκτάριος Φαρμάκης ο Αντιπεριφερειαρχης Φωκίων Ζαΐμης o Γιάννης Μάκκας ,ο Χρηστος Μητρογιώργος ,ο Νίκος Καπερώνης καθώς και το προσωπικό της υπηρεσίας όπου εκτός από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα μας δόθηκε η ευκαιρία να χορέψουμε ένα τραγούδι με τον περιφερειάρχη να σέρνει τον χορό.


Ακολούθησε η επίσκεψή μας στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ κ Χρυσόστομο ο οποίος μας υποδέχτηκε εγκάρδια και άκουσε τα κάλαντα από την ορχήστρα μας με την συνοδεία των μελών του χορευτικού μας.


Τέλος επισκεφθήκαμε και τον αντιπεριφερειάρχη
Ανδρέα Φίλια όπου μας ευχαρίστησε και ανταλλάξαμε ευχές για τον Νέο Χρόνο.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου σας εύχονται καλή Χρονιά με υγεία και ελπίδα.

Related posts

Η εμπειρία δεκαετιών και η σύγχρονη τεχνολογία συναντώνται στο ελαιοτριβείο ΑΦΟΙ Γιούλη στη Δυτική Αχαΐα

4press

“Το κορίτσι της ναπάλμ”, σύμβολο ειρήνης – Πως είναι σήμερα το σώμα της – Φώτο & βίντεο

4press

ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…

4press