Πολιτική Σκέψεις

 «Συντονισμός ενεργειών για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους  σεισμόπληκτους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας» 

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας – Γ’ Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ έστειλε στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος την ακόλουθη επιστολή:

  

  Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τα αποτελέσματα του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία και την Συρία και τις τραγικές απώλειες χιλιάδων συνανθρώπων μας.

  Λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της κατάστασης απευθύνουμε έκκληση για ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους της Περιφέρειας προκειμένου να συντονίσει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τις Μητροπόλεις, τους Δήμους και τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών που θα αποσταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πολίτες που επλήγησαν από τους σεισμούς.

  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση για τον συντονισμό ενεργειών επισιτιστικής βοήθειας μέσω των προγραμμάτων που υλοποιεί.

  Η στήριξη της περιφερειακής μας παράταξης στην εν λόγω προσπάθεια είναι δεδομένη.

  Παρακαλώ για ενέργειές σας.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Related posts

«Ο Ναύτης που ταξίδευε με όλους τους καιρούς…»

4press

Μητσοτάκης για το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: «Οι νέοι μας πρέπει να ζήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές»

4press

Σε συζητήσεις για συνεργασία με την ARCAirport Regions Council βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας

4press