Συνεντεύξεις

To KOE cafe Bar στην κάτω Αχαΐα ξεχωρίζει!

Ένα από τα ωραιότερα καφέ βρίσκεται στην κάτω Αχαΐα… Το KOE cafe Bar ξεχωρίζει για τον καφέ, τα πρωινά brunch, τα γευστικά του πιάτα και τα γλυκά !

Κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρα, ένα διάλειμμα στο ΚΟΕ είναι η καλύτερη επιλογή για να χαλαρώσεις λίγη ώρα απολαμβάνοντας νόστιμα πιάτα ή το αγαπημένο σου ρόφημα στην πιο όμορφη θέα της πόλης.

Το ΚΟΕ έχει αγαπηθεί πολύ, όχι μόνο από τους κατοίκους της Δυτικής Αχαΐας, καθώς δεν είναι λίγοι οι Πατρινοί θαμώνες του καταστήματος.

Το ΚΟΕ αποτελεί αγαπημένο προορισμό για κατοίκους της περιοχής, εργαζόμενους στις γύρω επιχειρήσεις και φυσικά, για κάθε επισκέπτη, που μπορεί να βρει εκεί το ιδανικό σημείο στάσης για ό,τι χρειάζεται. Η άριστη τοποθεσία του στο κέντρο της κάτω Αχαΐας ο ποιοτικός καφές του και η μεγάλη ποικιλία σε μικρογεύματα, δεν αφήνουν κανέναν ανικανοποίητο, ενώ το φωτεινό σημείο όπου βρίσκεται, είναι ό,τι καλύτερο για μία στάση.

Ένα ιδανικό κατάστημα το ΚΟΕ και για τη νυχτερινή σας διασκέδαση ενώ εάν είστε τυχεροί θα πετύχετε και party που γίνονται συχνά!

info

Πλατεία Δημοκρατίας 1, Kato Achaia, Greece

2693 023828

Related posts

Ποιοι συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη! Ακατάσχετο υβρεολόγιο από τον Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ κατά δημοσιογράφων – Δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις για το Καστελόριζο

4press

ATELIER: Ένα ατμοσφαιρικό καφέ – μπαρ στην κάτω Αχαΐα

4press

Στο ΠΡΟΦΙΛ ο Ανδρέας Φίλιας

4press