Πολιτισμός Συνεντεύξεις

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Τα χωριά της Δυτικής Αχαΐας «ζωντανεύουν» μέσα από το μεράκι των Εκπολιτιστικών Συλλόγων» – Παραδοσιακό γλέντι την Παρασκευή στο Γομοστό!

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γομοστού γιορτάζει την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, τα 10 χρόνια από την  ίδρυσή του, έχοντας ετοιμάσει μια παραδοσιακή βραδιά στο αίθριο του Συλλόγου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. «Τα χωριά της Δυτικής Αχαΐας «ζωντανεύουν» μέσα από το μεράκι και την αγάπη των Εκπολιτιστικών Συλλόγων. Ο Δήμος στέκεται αρωγός στις προσπάθειες, που γίνονται, εντάσσοντας  τις εκδηλώσεις αυτές στο Πολιτιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Στην ορχήστρα θα είναι ο Θοδωρής Τασούλας στο Κλαρίνο, η Σταυρούλα Δαλιάνη στο τραγούδι, ο Δημήτρης Καραχάλιος στο τραγούδι, η Ελένη Παπαπροκοπίου στο Λάουτο, ο Νίκος Μήλας στο βιολί, ο Γιώργος Μπαράκος στα Κρουστά και Τσαμπούνα ο Χρήστος Καμμένος. Τέλος, θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των Εκπολιτιστικών Συλλόγων Γομοστού, Σαγαιίκων, Αγυιάς -Τερψιθέας και ο Λαογραφικός Όμιλος Κεφαλονιάς «Κεφαλλήνες».

Related posts

Τα πρώτα μωρά του 2020 γεννήθηκαν στην Κρήτη

4press

Ο ρόλος της μουσικοκινητικής αγωγής στο διάβασμα των μαθημάτων -Γράφει η Μαριλένα Καλογεράκη

4press

Ηλίας Φωτόπουλος: “Με υψηλό αίσθημα ευθύνης θέλουμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας” – Ο καθηγητής φυσικής αγωγής μιλά για την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Λέντζα

4press