Τοπικές Κοινότητες

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΙΑΚΟΣ: Και νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του υπ. Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας

Με ένα ακόμα σημαντικό πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας συμπορεύεται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο υποψήφιος  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος, συνεχίζοντας έτσι την καθημερινή και καθοριστική ενίσχυση του συνδυασμού του.

Ο Θεόδωρος Ρηγόπουλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρου ΣΩ.ΠΑ-Π.Ε.Δ.Υ. με πλούσια προσφορά και διαδρομή στη Δημοτική Ενότητα Μόβρης, το χώρο της Υγείας και τα κοινά, διέθεσε τις δυνάμεις του στην Παράταξη του Φίλιππου Λιάκου, εντασσόμενος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.

Τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο καλωσόρισε στις τάξεις της Παράταξης, ο ίδιος ο κ. Λιάκος, σημειώνοντας ανάμεσα στα άλλα:

«Υποδεχόμαστε σήμερα με μεγάλη χαρά στον Συνδυασμό μας, έναν ακόμα δραστήριο και καταξιωμένο συμπολίτη μας, που επέλεξε να προσφέρει στον τόπο του, μέσα από την επόμενη Δημοτική Αρχή που θα σχηματίσουμε. Μοιράζεται και αυτός, τις ίδιες αρχές και ανησυχίες με εμένα προσωπικά και όλους τους συνεργάτες μου: Θέλει να αλλάξει τον τόπο του, θέλει να δει την Δυτική Αχαΐα, να γυρίζει επιτέλους σελίδα, να ξεφεύγει από τη στασιμότητα και να κάνει βήματα προόδου και ανάπτυξης.

Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και στο πρόγραμμα της Παράταξής μας. Η καθημερινή πλέον προσθήκη επιφανών πολιτών στον Συνδυασμό μας, καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της κοινωνίας και των δυνάμεών της, να δώσει προοπτική στη Δυτική Αχαΐα και δυναμική ώθηση στον τόπο μας! Είναι σίγουρο, ότι η νέα Δημοτική Αρχή που θα σχηματίσουμε μετά τη νίκη μας στις επικείμενες εκλογές, θα αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η Δυτική Αχαΐα και θα αναμορφώσει τον αγαπημένο μας τόπο!»

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Θεόδωρος Ρηγόπουλος, τόνισε:

«Αποφάσισα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, να συμπορευτώ στις δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φίλιππο Λιάκο και την Παράταξή του, ενστερνιζόμενος την παλλαϊκή απαίτηση της κοινωνίας για ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου μας. Ο κ. Λιάκος είναι αναμφίβολα  η καλύτερη επιλογή! Μία καθαρή λύση, μακριά από πολιτικούς καιροσκοπισμούς και προσωπική ιδιοτέλεια. Είναι ο άνθρωπος των έργων, της δράσης, της αποτελεσματικότητας! Θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, που θα αναδείξει την περιοχή μας στη θέση αυτή που της αξίζει και επιθυμούμε διακαώς όλοι οι δημότες της!»

Related posts

Ο Φ. Ζαΐμης στη μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων

4press

Ημερίδα στο Αίγιο για τα χρηματοδοτικά εργαλεία Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ρόλο των Αγροδιατροφικών Προϊόντων

4press

Διαβούλευση στη Χαλανδρίτσα για την εκπόνηση θεματικού σχεδίου διαχείρισης στον τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας σε ομάδες προστατευόμενων περιοχών της Δυτικής Ελλάδας 

4press