Φτιάξτε την για κολατσιό στην δουλειά…
Συστατικά
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. φέτα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C στον αέρα.
- Τοποθετούμε ένα φύλλο λαδόκολλας στον πάγκο εργασίας, τοποθετούμε πάνω το φύλλο σφολιάτας και την πατάμε με έναν πλάστη ώστε να γίνει λεία.
- Βάζουμε στο μισό φύλλο σφολιάτας το τυρί κρέμα και το απλώνουμε με ένα κουτάλι.
- Σπάμε τη φέτα με τα χέρια μας, τη ρίχνουμε στο τυρί κρέμα και κλείνουμε με το άλλο μισό φύλλο.
- Πατάμε με τα δάχτυλα μας τις άκρες τις σφολιάτας ώστε να σφραγίσουμε καλά τη γέμιση στο ψήσιμο, και τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία.
- Μεταφέρουμε τη πίτα σε ένα ταψί, μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στην πάνω σχάρα.
- Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε.