Συνεντεύξεις

Ένας ξεχωριστός ζωολογικός κήπος στα Καλάβρυτα! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Ρεπορτάζ 4press.gr

Μια παραμυθένια φάρμα βρίσκεται στην περιοχή Γλάστρα Καλαβρύτων. Ένας ζωολογικός κήπος φτιαγμένος από την κα Φωτεινή Βλάχου και τον κ. Γιάννη Χονδρογιάννη με αγάπη και μεράκι!

Ένας προορισμός που συνδυάζει την επαφή με τη φύση, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση. Κατάλληλος για όλες τις ηλικίες με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Σε πολλή κοντινή απόσταση από Καλάβρυτα, Σπήλαιο λιμνών και πλατανόδασος -Πλανητέρο.

Ένας ζωολογικός κήπος με μεγάλη ποικιλία από ζώα (λάμα, εμού, πόνυ, γουρουνάκια του Βιετνάμ, παγώνια, γαϊδουράκια, κότες, σκυλάκια κ.ά.) που στηρίζεται αποκλειστικά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας !

“Η αγάπη μας για τα ζώα και τα παιδιά, μας έδωσε την δύναμη να υλοποιήσουμε έναν χώρο πνιγμένο σε εκατοντάδες καλλωπιστικά και καρποφόρα δέντρα, και εμπλουτισμένο με όλα τα ζώα που μπορεί κανείς να συναντήσει σε μια ελληνική αγροικία και πολλά της παγκόσμιας πανίδας. Σημαντικό είναι να πούμε ότι ενεργειακά στηριζόμαστε αποκλειστικά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας! Σε αυτόν τον χώρο με την μυρωδιά των δεκάδων αγιοκλημάτων κοντά στην λιμνούλα, θα απολαμβάνετε το ρόφημα σας, ενώ τα παιδιά σας θα ευτυχούν με απόλυτη ασφάλεια στο σκάκι ή κάνοντας κούνια”, δήλωσε στη 4press o κ. Χορδογιάννης.

Τα παιδιά σας θα γνωρίσουν τα ζώα της ελληνικής αγροκατοικίας και της παγκόσμιας πανίδας.

Related posts

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η τρομακτική στιγμή που ανοίγει η γη & ρουφάει 21 αυτοκίνητα του πάρκινγκ! ΒΙΝΤΕΟ

4press

Η Κατερίνα Σολωμού σε μια διαφορετική, ανθρώπινη συνέντευξη στη “4press” – Με πολλά κοινωνικά μηνύματα (Βίντεο)

4press

Οργανωμένο σπίτι από τον Σπύρο Σούλη

4press