Ειδήσεις

Τήνο: Απελευθερώνονται 3.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλιών -Στο αυτόφωρο επιχειρηματίας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι στις παραλίες για τις καταπατήσεις αιγιαλών. Από χθες πραγματοποιείται έφοδος των αρμόδιων Αρχών στις παραλίες της Τήνου κι έχουν καταγραφεί σωρεία παραβάσεων.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε παράνομη κατάληψη 3.000 τ.μ. αιγιαλού και παραλίας από τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιώτες, ενώ ένας επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για μη συμμόρφωση σε προηγούμενη παράβαση που εξακολουθεί να υφίσταται.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται από στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Σύρου και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου και της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Περιουσίας, Νάγιας Κόλλια.

Related posts

«Καμπανάκι» Στουρνάρα για την έλλειψη εργατικού δυναμικού

4press

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ Κ.Πελετίδη και Γρ. Αλεξόπουλου με φόντο την προεδρία του ΦΟΔΣΑ – Αντωνόπουλος: “Αυτοπροτάθηκε για να παίρνει 2.500 ευρω.”

4press

Εφορία: Οι αλλαγές στα νέα φορο-έντυπα της δήλωσης και οι προσυμπληρωμένοι κωδικοί

4press