Δυτική Ελλάδα Επικαιρότητα

Ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ανακοίνωσε το συνδυασμό του για την Περιφέρεια: “ΚΟΙΝΟΝ Αχαιών Ηλείων Αιτωλών και Ακαρνάνων”

Ο συνδυασμός “ΚΟΙΝΟΝ Αχαιών Ηλείων Αιτωλών και Ακαρνάνων” πραγματοποίησε με τα μέλη του, ανοιχτή εκδήλωση, την Πέμπτη 27-7 στο ¨Πολύεδρο¨, με θέμα: Β΄ βαθμός αυτοδιοίκησης. Υφιστάμενη κατάσταση – Προοπτικές – Αναγκαίος σχεδιασμός – Πρόσωπα.

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στο τί είναι σήμερα η Περιφέρεια , ποιος είναι ο ρόλος της και ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι μιας Περιφερειακής Αρχής. Ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης με τον παραπάνω συνδυασμό,  στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου του 2023.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αυτοδιοικητικά στελέχη πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Related posts

Σήμερα η «Black Friday»- Πόσο πραγματικές είναι οι εκπτώσεις;

4press

«Δωράκι» στους 15-17 εξετάζει ο Μητσοτάκης για το εμβόλιο: Σενάρια ότι θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ (vid)

4press

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

4press