Ειδήσεις

Τρίπολη: Ένας 29χρονος συνελήφθη για τις τρεις φωτιές

Καλύτερη η εικόνα στα πύρινα μέτωπα – Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή του Αγίου Βλάση

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση είναι ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος προσήχθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς στην Ασφάλεια Τρίπολης και στη συνέχεια συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος αντιμετώπιζει ψυχολογικά προβλήματα και το 2021 είχε απασχολήσει ξανά της αρχές με παρόμοιες κατηγορίες.

Στο μεταξύ, καλύτερη εικόνα παρουσιάζαν και οι τρεις φωτιές που ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Βλάση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι πυρκαγιές δεν έχουν την ίδια ένταση που είχαν χθες. Στην κατάσβεση επιχειρούν 98 πυροσβέστες με 14 οχήματα και έξι πεζοπόρα τμήματα.

Related posts

Φρένο στις εξαγωγές και παγκόσμια επισιτιστική κρίση λόγω πολέμου

4press

Αστυνομική καταδίωξη διαρρηκτών χθες βράδυ μέχρι τον κόμβο Σελιανιτίκων

4press

Τραγικό τροχαίο κοντά στο Γαλαξίδι, δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους

4press