Ειδήσεις

Πιερία: Αισιόδοξα τα μηνύματα από το μέτωπο της φωτιάς στα Πιερία Όρη Πιερία: Με μια κορυφή λιγότερη τα Πιέρια – Η φωτιά έκαψε το «Λαπούσι» (2.005 μ.) (βίντεο & εικόνες)

Αισιόδοξα είναι τα τελευταία νέα από το πύρινο μέτωπο στα Πιέρια Όρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολύμπιου Βήματος το απόγευμα της Τρίτης όλα δείχνουν ότι η φωτιά έχει καταλαγιάσει και δεν διαφαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη απειλή για περαιτέρω επέκτασή της.

Σήμερα Τρίτη από το πρωί στην κατάσβεση συνέδραμαν τρία ελικόπτερα και δυο καναντέρ ενώ ενισχυμένες ήταν οι δυνάμεις σε οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής.

Το απότομο της περιοχής όπου καίει έρπουσα η φωτιά δυσκολεύει την πυρόσβεσή της, ενώ οι δυνατοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ το βράδυ της Δευτέρας αναζωπύρωσε εστίες κάνοντας το έργο των πυροσβεστών πιο δύσκολο.

Οι εθελοντές του Humanity Greece στη φωτιά στα Πιέρια Όρη – Ανεφοδιασμός και είδη ανάγκης

Οι δυνάμεις τις πυροσβεστικής συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς, ενώ αξιέπαινη είναι και η προσφορά των εθελοντών των γύρω χωρίων που βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά.

Πιερία: Με μια κορυφή λιγότερη τα Πιέρια – Η φωτιά έκαψε το «Λαπούσι» (2.005 μ.) και συνεχίζει … ανενόχλητη! (βίντεο & εικόνες)

Related posts

ΚΑΙΡΟΣ: Ήλιος και θερμοκρασίες πάνω από 20 βαθμούς

4press

Τι αλλάζει για τους επιστήμονες που θέλουν να προσληφθούν στο Δημόσιο

4press

Πάτρα: Διακοπή υδροδότησης την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου – Δείτε σε ποιές περιοχές

4press