ΑΘΛΗΤΙΚΑ

EuroLeague: Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τον διαιτητή Μπολτάουζερ

Η EuroLeague Basketball άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τον Σλοβένο ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ, ο οποίος πιάστηκε να κλέβει μια κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Μια κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι κατέγραψε τον Σλοβένο ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ να κλέβει κολόνια αξίας 221 ευρώ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η είδηση προκάλεσε σάλο αφού το video βγήκε στη δημοσιότητα, με τον διεθνή διαιτητή να συλλαμβάνεται από την αστυνομία αλλά να πληρώνει πρόστιμο ύψους 256 ευρώ και να μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η EuroLeague Basketball συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της υπόθεσης και άνοιξε πειθαρχική διαδικασία.

Εξάλλου, ο Σλοβένος διαιτητής «σφύριξε» κανονικά τα ματς της Euroleague μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (23/4) στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των play off μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι.

Related posts

F1, Μεξικό: Ο Σάινθ ήταν άπιαστος και πήρε την pole

4press

Κώστας Σλούκας: ΗΓΕΤΗΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία!

4press

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει πρόταση 240 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

4press