Μαγειρική

Παγωτό ξυλάκι χωρίς ζάχαρη με 3 μόνο υλικά

ο καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσουμε δροσιστικά γλυκίσματα, αλλά για όσους προσέχουν την κατανάλωση ζάχαρης, οι επιλογές μπορεί να είναι περιορισμένες. Τα ξυλάκια παγωτού χωρίς ζάχαρη αποτελούν μια εξαιρετική λύση για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία μας για γλυκό, χωρίς να θυσιάσουμε την υγεία μας. Με φυσικά συστατικά και υγιεινές εναλλακτικές γλυκαντικές ουσίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα απολαυστικό σνακ που θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους.

Η απλή και γρήγορη συνταγή για ξυλάκια παγωτού χωρίς ζάχαρη από τον food blogger και chef Δημήτρης Μιχαηλίδη  είναι ό,τι πρέπει αν είσαι στο σπίτι και θες ένα γλυκάκι. Χρησιμοποιώντας μόνο 3 υλικά θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις τη χαρά του παγωτού, χωρίς τις περιττές θερμίδες και ζάχαρη.

Παγωτό ξυλάκι χωρίς ζάχαρη με 3 μόνο υλικά
https://www.thelittleepicurean.com/

Διάβασε επίσης: Παγωτό banoffee με 5 μόνο υλικά

Θα χρειαστείς:

4 μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη
330 ml Κεφίρ με φρούτα τους δάσους
Κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σπάμε με έναν πλάστη 4 μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη.

Κόβουμε την άκρη τους με ένα ψαλίδι και τις βάζουμε όρθιες μέσα σε ένα ποτήρι.

Ρίχνουμε μέσα κεφίρ με φρούτα του δάσους χωρίς ζάχαρη και με ένα ξυλάκι ανακατεύουμε ώστε να πάει το κεφίρ μέχρι κάτω.

Προσθέτουμε ξανά κεφίρ και τοποθετούμε στο κέντρο ξυλάκια για παγωτό.

Βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τελείως.

Λιώνουμε κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη και τη βάζουμε μέσα σε ένα ψηλό ποτήρι.

Βουτάμε μέσα τα παγωτά και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις.

Related posts

Γιάννης Λουκάκος: Τάρτα με ψητά ντοματίνια, βασιλικό και κρέμα τυριού – Φανταστική πρόταση με υπέροχη γεύση!

4press

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Σαλάτα καρότο με ντρέσινγκ εσπεριδοειδών – απολαύστε την σκέτη ή μέσα σε σάντουιτς

4press

Γιάννης Λουκάκος: Ετοιμάστε ένα γκουρμέ πιάτο με τις οδηγίες του σεφ – Χοιρινή πανσέτα με πράσο μπρεζέ, πουρέ σελινόριζα και σάλτσα κόλιανδρο

4press