Ειδήσεις

Συναυλία για τα Τέμπη: Εξώδικο της Καρυστιανού στον Πλακιά

Βαθαίνει η κόντρα ανάμεσα στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Νίκος Πλακιάς με ανάρτησή του γνωστοποίησε ότι η Μαρία Καρυστιανού του έστειλε εξώδικο. Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, μαζί με την ανιψιά του, είναι ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων που δημοσίως έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο γεγονός ότι η συναυλία θα έχει εισιτήριο.

«Ευχαριστώ Μαρία Καρυστιανού. Η μάνα των Τεμπών έστειλε εξώδικα στην οικογένεια που έχασε τρία παιδιά. Ντρέπομαι. Πώς θα βρεθείς με τη Σοφία και τη Μάρθα στα δικαστήρια; Πώς θα τις αντικρίσεις;», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, αναφερόμενος στις μητέρες των τριών κοριτσιών.

Χθες, μετά τις πρώτες αντιδράσεις, σε βίντεο που ανάρτησε στα social media η Μαρία Καρυστιανού εξηγούσε ότι αποφασίστηκε να έχει εισιτήριο η συναυλία προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο δικαστικός αγώνας εκτός των συνόρων του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών.

Σήμερα, ο Νίκος Πλακιάς με ανάρτηση επανήλθε στο θέμα. «Θα ήθελα να απευθυνθώ και να ρωτήσω σε κάποιον από όλους τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας να μας πούνε: Πόσο κοστίζει μια επιθετική προσφυγή στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια; Έτσι από απορία; Εγώ γνωρίζω, όπως και όλοι οι δικηγόροι των οικογενειών. Θα ήθελα όμως να μάθει και ο κόσμος από κάποιους ουδέτερους», ανέφερε.

dikaiologitikanews.gr

Related posts

Σε απόγνωση ο κλάδος της εστίασης! Επιστολή 50 συλλόγων στον Μητσοτάκη -Ζητούν συνάντηση μαζί του για να δουν πως θα ζήσουν

4press

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

4press

Έρευνα: Πόσο κόστισαν οι φυσικές καταστροφές την τελευταία 10ετία – Οι πυρκαγιές στην Ελλάδα θα αυξηθούν (γραφήματα)

4press