Βαθαίνει η κόντρα ανάμεσα στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο.
Ο Νίκος Πλακιάς με ανάρτησή του γνωστοποίησε ότι η Μαρία Καρυστιανού του έστειλε εξώδικο. Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, μαζί με την ανιψιά του, είναι ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων που δημοσίως έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο γεγονός ότι η συναυλία θα έχει εισιτήριο.
«Ευχαριστώ Μαρία Καρυστιανού. Η μάνα των Τεμπών έστειλε εξώδικα στην οικογένεια που έχασε τρία παιδιά. Ντρέπομαι. Πώς θα βρεθείς με τη Σοφία και τη Μάρθα στα δικαστήρια; Πώς θα τις αντικρίσεις;», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, αναφερόμενος στις μητέρες των τριών κοριτσιών.
Χθες, μετά τις πρώτες αντιδράσεις, σε βίντεο που ανάρτησε στα social media η Μαρία Καρυστιανού εξηγούσε ότι αποφασίστηκε να έχει εισιτήριο η συναυλία προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο δικαστικός αγώνας εκτός των συνόρων του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών.
Σήμερα, ο Νίκος Πλακιάς με ανάρτηση επανήλθε στο θέμα. «Θα ήθελα να απευθυνθώ και να ρωτήσω σε κάποιον από όλους τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδας να μας πούνε: Πόσο κοστίζει μια επιθετική προσφυγή στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια; Έτσι από απορία; Εγώ γνωρίζω, όπως και όλοι οι δικηγόροι των οικογενειών. Θα ήθελα όμως να μάθει και ο κόσμος από κάποιους ουδέτερους», ανέφερε.
dikaiologitikanews.gr
