Επικαιρότητα

Καιρός: Στα «λευκά» η χώρα τα Χριστούγεννα

Για την πορεία του καιρού και για την εξέλιξή του τα Χριστούγεννα, μίλησε μέσα από το κανάλι του στο YouTube ο Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχει σασπένς».

 
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου, υπάρχει η πιθανότητα «χιονοεκπλήξεων» από τις 20 έως και τις 25 Δεκεμβρίου, καθώς έρχεται «συσσώρευση αρκετού κρύου προς 20, 21, 22 Δεκεμβρίου στα Βαλκάνια και γενικά στην ανατολική Ευρώπη».

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόσκαιρα δεν αποκλείεται μεταξύ 20 και 25 Δεκεμβρίου να έχουμε κάποιες “κατεβασιές” αρκετού κρύου αέρα. Υπάρχει πιθανότητα για “χιονοεκπλήξεις”.

Σε τι βαθμό, πόσο χαμηλά και σε τι ένταση… βλέποντας και λέγοντας», συνέχισε ο μετεωρολόγος.

Το κρύο φαίνεται πως θα είναι αρκετά αισθητό στη βόρεια- βορειοανατολική Ευρώπη και «κατά διαστήματα θα κατεβαίνει» στα Βαλκάνια. «Απομένει να δούμε αν θα κατέβει νότια, πόσο νότια και αν θα συνδυαστεί με βαρομετρικά χαμηλά για να δώσει “χιονοεκπλήξεις”», συμπλήρωσε σχετικά με τον καιρό των Χριστουγέννων.

Related posts

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Ύδρευση από το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου

4press

Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων: Σύσταση στους πολίτες για αποφυγή δραστηριοτήτων που προκαλούν πυρκαγιά

4press

Σακελλαροπούλου: Θα παραστεί στις κηδείες των δύο πιλότων του Phantom

4press