Social Media Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, η οποία πέθανε σε ηλικία 41 ετών.

Η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου το τελευταίο διάστημα έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό της τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.

Ποια ήταν η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο, εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία ένδυσης, ενώ είχε κάνει και ένα πέρασμα από την ελληνική τηλεόραση ως ηθοποιός στη σειρά του ANT1 «Καληνύχτα μαμά», η οποία προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 1996/1997 με πρωταγωνίστρια τη Λίλα Καφαντάρη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου είχε δημοσιέυσει μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και αποκάλυψε για πρώτη φορά τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στη φωτογραφία της φαίνεται να χαμογελά στο φακό, έτοιμη να νικήσει τον καρκίνο.

Related posts

Μαθητής στη Θεσσαλονίκη έριξε αναμμένο πυρσό σε σχολική αίθουσα την ώρα του μαθήματος

4press

Κάτω Αχαΐα- Ποδηλάτης έπεσε σε μάντρα και σκοτώθηκε

4press

Καιρός: «Καλοκαίρι» και σήμερα με 29άρια και παροδικές βροχές

4press