Ειδήσεις Συνεντεύξεις

Ο Αχαιός Ιωάννης Κουτσοδήμας αποφοίτησε από την Ευελπίδων

Ο Αχαιός Ιωάννης Κουτσοδήμας ξεκινά την καριέρα του με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Πριν λίγες ημέρες, ο Ιωάννης Κουτσοδήμας έδωσε τον όρκο του αξιωματικού και παρέλαβε το Ξίφος που του επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός πεζικού τάξης 2019.

Συγκίνηση και υπερηφάνεια για την οικογένειά του, που ήταν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, τον καμάρωσαν δίνοντάς του ευχές για μια λαμπρή καριέρα.

Μάλιστα, ο πατέρας του Παναγιώτης η μητέρα του Χαρίκλεια, ο αδερφός του Άγγελος και οι συγγενείς του ετοίμασαν ένα υπέροχο γλέντι στα Καραμεσινέικα Αχαΐας, που είναι το χωριό της μητέρας του, για να γιορτάσουν την αποφοίτησή του από τη Σχολή.

” Ευχαριστώ για ότι μου δωσατε, για ότι μου δίνετε και ότι θα μου δίνετε.. Με την σημερινή μου ορκωμοσία κλείνει ένας κύκλος σε αυτή τη σχολή που ήμουν 4 χρόνια και αρχίζει η πραγματική ζωή έξω στο πραγματικό κόσμο κάνοντας αυτό που αγαπω… Είναι το Ελαχιστο ευχαριστώ που μπορώ να σας δείξω για όλα αυτά..”, δήλωσε ο Ιωάννης Κουστοδήμας απευθυνόμενος στην οικογένειά του.

Related posts

Σάββατο σήμερα με Ανοιξιάτικο καιρό – Λιακάδα & βοριάδες το τριήμερο στις περισσότερες περιοχές

4press

Σοκ: Πιο ακριβά τα δάνεια για νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τον Σεπτέμβριο

4press

ΠΑΤΡΑ: Καταργείται το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – Μοιράζεται σε δύο Πανεπιστήμια

4press