Συνεντεύξεις

Λάκης Παπαδόπουλος για Λαυρέντη Μαχαιτίτσα: «Σήμερα πονάει, τσούζει πιο πολύ – Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω στην κηδεία» – Το τραγούδι που ξεχωρίζει

Εμφανώς συγκινημένος με «σπασμένη» φωνή ήταν ο Λάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στον ελληνικό ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Σήμερα πονάει, τσούζει πιο πολύ. Εχθές ήταν έκπληξη. Σήμερα είναι μελαγχολία και αύριο θα είναι χειρότερα» είπε ο τραγουδιστής.

Με φωνή που δύσκολα έβγαινε ο Λάκης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε πως «ό,τι τραγούδι να ακούσω, στενοχωριέμαι».

Μιλώντας για τον Λαυρένη Μαχαιρίτσα είπε ότι «υπήρχε ένθεν και ένθεν συμπάθεια και αγάπη».

«Έκανε κάτι πολιτισμένο για την πατρίδα. Σαν τραγουδιστύης δεν μπορεί να αντιγραφεί, είχε πάρα πολύ καλή φωνή» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς, τέλος, για τα τραγούδια του Λαυρένη Μαχαιρίτσα που ξεχωρίζει, ο Λάκης Παπαδόπουλος επέλεξε το «Και τι ζητάω» λέγοντας ότι «αυτό μου αρέσει πιο πολύ από όλα».

«Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να πάω στην κηδεία» είπε καταλήγοντας.

Related posts

Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης: H εστίαση θέλει αφοσίωση & μεράκι

4press

ΒΙΝΤΕΟ: Συναντήσαμε τον Υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Αχαϊας Χρήστο Γραμμένο – Τι μας είπε για την υποψηφιότητά του, το επάγγελμά του και τη νέα γενιά

4press

Γνωρίσαμε τη νέα Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού! Η μελαχρινή καλλονή με την εξωτική ομορφιά που μας …κέρδισε!

4press