Πολιτισμός - Lifestyle

ΦΩΤΟ: Το “Friends Patras Travel” έκοψε την πίτα του – Πάντα δίπλα στον ταξιδιώτη

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το “FRIENDS PATRAS TRAVEL” η εταιρεία η οποία έχει τη δική της ιστορία στα ταξιδιωτικά δρώμενα της Αχαϊας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Grand Chalet στα γραφικά Καλάβρυτα. Ιδιοκτήτες, συνεργάτες και φίλοι της επιχείρησης έδωσαν το “παρών” και διασκέδασαν γευόμενοι το εξαιρετικό μενού του Chalet χορεύοντας παράλληλα στους ρυθμούς αγαπημένων ακουσμάτων.
Οι ιδιοκτήτες του τουριστικού γραφείου “FRIENDS PATRAS TRAVEL“ Γαβριήλ Τζουανόπουλος και Νίκος Δημητρόπουλος κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας παρέθεσαν και τους στόχους της εταιρείας για το 2019.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι friens-patras-travel-7-1.jpg
Γαβριήλ Τζουανόπουλος – Νίκος Δημητρόπουλος


Το “FRIENDS PATRAS TRAVEL” αποτελείται από νέους ανθρώπους με οράματα και φιλοδοξίες. Κύριο γνώρισμα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Με επαγγελματική συνέπεια έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ένα έργο στον κλάδο του τουρισμού και των διεθνών τουριστικών μεταφορών σε γρήγορο διάστημα. Αρχή της εταιρείας αλλά και των υπάλληλων της είναι η φροντίδα τους να είναι πάντα κοντά στον ταξιδιώτη. Όπως άλλωστε τονίζουν : “Το ταξίδι είναι ψυχαγωγία και είναι θέμα επιλογής προορισμού, ευχάριστης διαμονής, οικονομικών συνδυασμών, κατάλληλων πούλμαν, υπευθυνότητας, σωστού προγραμματισμού και οργάνωσης. Φροντίζουμε και υποσχόμαστε για όλα αυτά γιατί σεβόμαστε τον άνθρωπο και εκτιμούμε τους πελάτες μας. Δύναμη μας… η ιδιαίτερη προσοχή στην ταξιδιωτική λεπτομέρεια.”
Μάλιστα απο την επόμενη εβδομάδα τα γραφεία της εταιρείας “FRIENDS PATRAS TRAVEL” μεταφέρονται σε νέα διέυθυνση Τριών Ναυάρχων 44 και Μαιζώνος, Πάτρα.

Related posts

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στις Σπέτσες

4press

Θα είναι το “Κάποτε στο Χόλιγουντ” η τελευταία ταινία του Ταραντίνο; “Έφτασα στο τέλος του δρόμου – Τέλος οι ταινίες – Ότι είχα να δώσω το έδωσα” (βίντεο)

4press

Αγγελική Μαλλιώρη και Λέανδρος Μιχαηλίδης: Ένας παραμυθένιος γάμος!

4press

Leave a Comment