Ειδήσεις

Με «λουκέτο» απειλείται το 30% των σχολών οδηγών!

Οι επαγγελματίες εκπαιδευτές έμειναν εκτός των επιστρεπτέων προκαταβολώνfacebook sharing button 

Άσχημα τα νέα για τις σχολές οδηγών, που πλήγηκαν από τις συνέπειες του κορωνοϊού, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχουν λειτουργήσει μόλις τέσσερις μήνες! Άκρως ανησυχητικό το γεγονός ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι πιθανό το 30% των σχολών οδηγών να μην τα καταφέρουν και να μην ανοίξουν καν.

Αυτή την δυσοίωνη πρόβλεψη έκανε ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών  και πρόεδρος του Σωματείου Επαγγεματιών Εκπαιδευτικών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής ,Νίκος Γρέντζελος , σε συνέντευξή του στο ΑΡΤ ΤV.

Ο κ. Γρέντζελος ζήτησε να μην καθυστερήσει το άνοιγμα των σχολών οδηγών. Και αυτό γιατί τα μαθήματα οδήγησης γίνονται με ραντεβούπου μπορούν εύκολα να ιχνηλατηθούν, ενώ λαμβάνονται όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Μάλιστα τόνισε ότι οι επαγγελματίες εκπαιδευτές έμειναν εκτός των επιστρεπτέων προκαταβολών και ενδεχομένως να αποκλειστούν και από την επιδότηση των παγίων δαπανών αν δεν ενταχθούν σε αυτήν οι αυτοαπασχολούμενοι, που κατά 90% ανήκουν στη συγκεκριμένη.

Related posts

ΠΑΤΡΑ: Ένα ακόμη τροχαίο με εγκατάλειψη – ΦΩΤΟ

4press

ΑΣΕΠ: Προσλαμβάνει πτυχιούχους για τον γραπτό διαγωνισμό του 2022 – Όλες οι ειδικότητες

4press

Πάνω από οκτώ dj θα παίξουν μουσική στο κλαμπ Eiffel & όλα τα έσοδα θα δοθούν για την προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του παιδιού – ήρωα

4press