Ειδήσεις

Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς: «Αν κάποιος πειράξει το κορίτσι μου…»

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο και τη δήλωση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της ότι «χάλασε η φάση» και προειδοποιεί τι θα έκανε στη θέση ενός πατέρα εάν κάποιος «άντρας» πείραζε μια τρίχα από το κορίτσι του.


Γιώργος Γάκης
21/07202120:25

Στην ανάρτησή του, ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τα πάντα, από το εκπαιδευτικό σύστημα που απέχει από το να παράγει ανθρώπους με πολιτισμό, παιδεία, σεβασμό στη διαφορετικότητα, έως τους τους γονείς που μεταφέρουν το «πακέτο των δεινών της πατριαρχίας», τα ΜΜΕ που διαιωνίζουν τις παθογένειες της κοινωνίας, και αναλύει όλα τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας.

Όπως προειδοποιεί, «…φοβάμαι πως εάν κάποιος «άντρας» πειράξει μια τρίχα από το κορίτσι μου (μόνο που το σκέφτομαι παγώνει το αίμα μου), αυτή τη στιγμή νιώθω πως θα του κάνω πράγματα που μόνο στις ταινίες τρόμου μπορείς να δεις και η φυλακή θα φαντάζει για αυτόν παράδεισος. Και ίσως, αν μου δοθεί η ευκαιρία, μπορεί να του τα κάνω και για οποιοδήποτε άλλο κορίτσι πέραν του δικού μου… για όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες αυτού του κόσμου…».

Related posts

Σερβία: Εμβολιάζει υπήκοους γειτονικών χωρών με τα εμβόλια της AstraZeneca

4press

Τα νέα μέτρα: Από αύριο μάσκα παντού, μέσα, έξω, ακυρώνονται οι εκδηλώσεις των δήμων

4press

Λείπουν 300.000 εργαζόμενοι από τον κλάδο της πληροφορικής

4press