Συνεντεύξεις Τεχνολογία & Επιστήμη

Αγώνες Ξιφασκίας: Πολύ καλή εμφάνιση του Αχαϊκού Συλλόγου «Ο Μέγας Αλέξανδρος»

Αγώνες Ξιφασκίας-Ο Μέγας Αλέξανδρος»

Πολύ καλή εμφάνιση του Αχαϊκού Συλλόγου Ξιφασκίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων Παγκορασίδων U13 και στους Αγώνες Ανάπτυξης U10. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Αθήνα, στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας, με την συμμετοχή 139 αθλητών.

Τον Αχαϊκό σύλλογο εκπροσώπησαν 11 αθλητές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αν και οι περισσότεροι αγωνίζονταν για πρώτη φορά. Στους Αγώνες Ανάπτυξης ξεχώρισε ο Παπαναγόπουλος Χαράλαμπος με την 8η θέση. Στα κορίτσια, ξεχώρισαν η Αντωνοπούλου Αριάδνη, και Παπαναγοπούλου Άννα οι οποίες κατέλαβαν την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι ο μοναδικός σύλλογος ξιφασκίας στη Πάτρα, έχει επιφέρει αρκετές επιτυχίες, και αρκετά μετάλλια στη πόλη μας.

Related posts

“Greek Villages” με τη ματιά του Πολυχρόνη Καμπισόπουλου απο την Αχαϊα και του Κωνσταντίνου Σπυριδάκου απο την Λακωνία – Οι δύο φίλοι μιλούν στη 4press

4press

Καιρός: Το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου «βλέπουν» την πρώτη κακοκαιρία

4press

Στην εκπομπή “Προφίλ” ο Δ/ντης Ιατρ. Υπηρεσιών της “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος

4press