Δυτική Ελλάδα

Νέα απάτη – Πώς ο δήθεν αγοραστής λαδιού του πήρε 6.000 ευρώ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα,σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με άνδρα (Έλληνα), ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης ελαιολάδου και με το πρόσχημα αγοράς (90) κιλών, ο δράστης του ζήτησε τον αριθμό του τραπεζικού του λογαριασμού, προκειμένου να του καταθέσει το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.

Στην συνέχεια, ο παθόντας έλαβε μήνυμα με φερόμενο αποστολέα τράπεζα,ζητώντας του να επιβεβαιώσει τους τραπεζικούς του κωδικούς και τα στοιχεία του, με αποτέλεσμα ο δράστης, να πραγματοποιήσει μεταφορά του χρηματικού ποσού των 6.000 ευρώ από λογαριασμό του παθόντα σε λογαριασμό τρίτου.

Related posts

Σύσκεψη την Παρασκευή στον ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α για το Εργοστάσιο Απορριμμάτων και το τέλος ταφής

4press

Συγκλονίζουν οι αστυνομικοί που έσωσαν την 4χρονη από το αυτοκίνητο: «Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ και δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα» (vid)

4press

«Όχι στην τραπεζική απομόνωση της περιφέρειας με την κατάργηση των ΑΤΜ»

4press