Συνεντεύξεις

Φάρμα Ηλείας:  Γάλα από τη δική μας φάρμα!

Η Πρότυπη Μονάδα Γάλακτος “Φάρμα Ηλείας” έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω της ποιότητας και της απολαυστικής γεύσης των προϊόντων που παράγει .

Το γάλα που μεταποιείται στη ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ, παράγεται στην κτηνοτροφική μονάδα των αδερφών Μαρίνου στο Καρδιακαύτι  Ηλείας σε μικρή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ώστε το γάλα αμέσως μετά το άρμεγμα φτάνει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου παστεριώνεται και εμφιαλώνεται άμεσα για να διατηρήσει αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι αδερφοί Μαρίνου καλλιεργούν στη ευρύτερη περιοχή περί τα 1.500 στρέμματα με καλαμπόκι, βρώμη και άλλα, αποκλειστικά για τη διατροφή των αγελάδων τους .

Η καθετοποίηση της παραγωγής και ό έλεγχος από τη παραγωγή ζωοτροφών μέχρι και το ράφι δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στη μονάδα. Τα πρώτα βήματα έγιναν με τη παραγωγή φρέσκου γάλακτος και σοκολατούχου γάλακτος από φρέσκο γάλα ημέρας.

Με αυτά τα προϊόντα έγινε το πρώτο άνοιγμα στην αγορά και η πρώτη επαφή τόσος με τα καταστήματα της περιοχής όσο και με τους καταναλωτές.

Ακολούθησαν το παραδοσιακό αγελαδινό γιαούρτι, στραγγιστό γιαούρτι 10%, στραγγιστό γιαούρτι ελαφρύ 2%., τα γλυκίσματα ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια και κρέμα σοκολάτα. Τα προϊόντα Κεφίρ και Κεφίρ με γεύση φράουλα είναι τα τελευταία προϊόντα που προστέθηκαν στη φαρέτρα της εταιρείας.

Related posts

Γιατί δεν στάλθηκαν μηνύματα του 112 για τη φωτιά στον Υμηττό

4press

ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…

4press

Artissimo: Με αφράτα πασχαλινά κουλούρια, τσουρέκια και σοκολατένια αβγά!

4press