Μαγειρική

Μαγειρίτσα αυγολέμονο

Άπειρες οι εκδοχές της πατροπαράδοτης σούπας. Σας δίνουμε μία με μπόλικο μάραθο και δυόσμο που την «δροσίζει» και την κάνει πιο ευχολοχώνευτη.

1 ώρα και 30′ προετοιμασία 1 ώρα και 30′ μαγείρεμα Σύνολο: 3 ώρες

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Related posts

Άκης Πετρετζίκης: Πεντανόστιμη τηγανιά μανιταριών – ιδανικό πιάτο για vegan διατροφή (βίντεο)

4press

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Δροσερό Γιαουρτογλυκό με μπισκότα και καραμέλα γάλακτος-Το πιο μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου

4press

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Brownies με σάλτσα καραμέλας – μπορείτε να τα σερβίρετε με καρύδια ή παγωτό βανίλια

4press