Ειδήσεις

«Ασφυκτικός θάνατος» για Μαλένα και Ίριδα- Κατατέθηκε το πόρισμα 

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά

Παραδόθηκε σήμερα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών – Μιλένας και Ίριδας – της Ρούλας Πισπιρίγκου, από την Πάτρα.

Η έρευνα των δύο ιατροδικαστών σύμφωνα με το πόρισμα, και αφού έχουν αναλυθεί όλα τα προηγούμενα πορίσματα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και για τις δύο περιπτώσεις, και δεν πρόκειται για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σημειώνεται ότι από χθες βρίσκεται στην Πάτρα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να πάρει καταθέσεις από τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και άλλους μάρτυρες που διαμένουν στην Πάτρα. Ο πατέρας των παιδιών έδωσε πολύωρη κατάθεση προχθές στην Αθήνα, όπου διαμένει μόνιμα.

Related posts

ΑΑΔΕ: Νέα «όπλα» κατά της φοροδιαφυγής – Τι έρχεται το 2023

4press

Δικαστήριο στην Πάτρα απαγόρευσε προσωρινά την πληρωμή της ρήτρας αναπροσαρμογής και την διακοπή ρεύματος

4press

Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε σε παραλία στην Εύβοια

4press