Τοπικές Κοινότητες

Με 20 νέα ασθενοφόρα ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Είκοσι ολοκαίνουργια ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα, παρέλαβε σήμερα η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, μετά από παρέμβαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για επίσπευση των διαδικασιών σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Προμηθειών της 6ης ΥΠΕ.
Τα νέα οχήματα, εντός των ημερών, θα ενταχθούν στα Κέντρα Υγείας ώστε να καλύψουν τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ο νέος στόλος οχημάτων της 6ης ΥΠΕ, έρχεται να προστεθεί στα 10 που παρελήφθησαν προ μηνών και καλύπτουν επίσης ανάγκες Κέντρων Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές.
Παράλληλα, ο κ. Καρβέλης, υπενθύμισε ότι τα ήδη υπάρχοντα ασθενοφόρα, ανακατασκευάστηκαν, επισκευάστηκαν και έγιναν όλες εκείνες οι τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να είναι απολύτως λειτουργικά και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Related posts

Εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης Παναχαϊκού Όρους

4press

Πάτρα: Πώς ο συρμός του προαστιακού παρέσυρε το σταθμευμένο όχημα

4press

Πάτρα: Ο Δήμος προκήρυξε διαγωνισμό, θέλει να φτιάξει 52 δρόμους

4press