Συνεντεύξεις

Φυτώρια Φλίγκος Κωνσταντίνος στον Αλισσό: Εμπειρία πάνω από 72 χρόνια

Η ηλεκτρονική εφημερίδα 4press επισκέφθηκε τα Φυτώρια Φλίγκος Κωνσταντίνος στον Αλισσό. Ποικιλία, ποιότητα και εμπιστοσύνη είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επιχείρηση.

Eίναι μια οικογενειακή επιχείρηση και οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στον Κάτω Αλισσό του Νομού Αχαΐας.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1950, από τον Γεώργιο Φλίγκο, με κύριο αντικείμενο την παραγωγή ξινών και δενδρυλλίων ελιάς. Από το 1985 την επιχείρηση ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Φλίγκος και:

  • Έγινε διπλασιασμός των στρεμμάτων
  • Τα φυτώρια εξοπλίστηκαν με σύγχρονα θερμοκήπια
  • Επεκτάθηκε η καλλιέργεια με περισσότερες ποικιλίες όπως το πορτοκάλι και το μανταρίνι

“Με εμπειρία πάνω από 72 χρόνια και γνώμονα την ποιότητα των φυτών και την εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχουμε προϊόντα στό χώρο του πρασίνου σε επαγγελματίες παραγωγούς αλλά και σε ερασιτέχνες. Ένας βασικός μας στόχος είναι να θεωρούμαστε απο τους πελάτες μας ως αξιόπιστοι και ειλικρινείς συνεργάτες. Με την αγάπη μας για την φύση πολλαπλασιάζουμε φυτά (οπωροφόρα, εσπεριδοειδή,καλλωπιστικά φυτά καθώς και δέντρα ελιάς) υψηλών προδιαγραφών, που μπορούν να εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παραγωγής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς”, δήλωσε στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press o κ. Κωνσταντίνος Φλίγγος. 

Στα καταστήματα μας θα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, το φυτό που επιθυμείτε και πληροί τις ανάγκες σας, αλλά και μπορεί να καλλιεργηθεί και να ευδοκιμήσει στον εκάστοτε χώρο. 

info

Related posts

Η Μαριλένα Καλογεράκη στο “Προφίλ”

4press

Το Δώρο Του Κυρίου

4press

Υπέροχη μουσικοχορευτική εκδήλωση στα Τριπόταμα του Δήμου Καλαβρύτων

4press