Συνεντεύξεις

TΡOXONET ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ: Ελαστικά, Ζάντες, Ηλεκτροστατική Βαφή – Ποιότητα και ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών

Ρεπορτάζ 4press.gr

Επειδή η ποιότητα και η άνεση στην οδήγηση δεν διαπραγματεύονται η TΡOXONET ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ με έδρα την Πάτρα σας παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες και ποικιλία ελαστικών, άμεσα και οικονομικά λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια και τις ανάγκες σας

Με τα πλέον πιο σύγχρονα μηχανήματα σε όλη την Ελλάδα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Πάτρα:

-Ηλεκτροστατική βαφή

-Αμμοβολές-Υαλοβολές-Υδροαμμοβολές

-Επισκευή ζαντών με πρέσσα

-Ηλεκτροχημικός καθαρισμός

-Διαμαντάρισμα με CNC laser

-Ολικό γυάλισμα ζαντών ΙΧ- φορτηγών

Η επιχείρησή TΡOXONET Κωνσταντάρας με έδρα την Πάτρα δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών αυτοκινήτου από το 1997. Η πολυετή πείρα, το πάθος για συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση, η συνεργασία με της μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών και ζαντών καθώς και οι ανάγκες των πελατών, συντέλεσαν στο να δημιουργήσουμε ένα πλήρες πακέτο παροχών το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε αυτοκινητιστή ή μοτοσικλετιστή ξεχωριστά και εγγυάται άριστη ποιότητα, ταχύτατη εξυπηρέτηση και μέγιστη ασφάλεια.

Η συμμετοχή της εταιρείας στα επίσημα δίκτυα επιλεγμένων συνεργατών των μεγαλύτερων εταιριών στον χώρο των ελαστικών μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε γραπτή εγγύηση ενός χρόνου ακόμα και με υπαιτιότητα του οδηγού με την αγορά συγκεκριμένων ελαστικών. Επίσης παρέχουμε στους πελάτες  μας δωρεάν τεχνικό έλεγχο στα πρότυπα του ΚΤΕΟ (έλεγχος ευθυγράμμισης , αμορτισέρ και φρένων) με στόχο την ενημέρωση τους για τυχόν ελλείψεις .

Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία στην διαδικασία τοποθέτησης ελαστικών, ηλεκτροστατικής βαφής και επισκευής ζαντών και ευθυγράμμισης.

info

web: troxonet.com

Διεύθυνση: Ακρωτηρίου, Γλαύκου και, Πάτρα 263 32

Τηλέφωνο261 031 3923

Related posts

Θοδωρής Ζαγοράκης για την αναβολή της Super League: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

4press

Αυγέρος: Δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο από το 1983

4press

Ο εξαιρετικός λοιμωξιολόγος καθηγητής, Ν. Σύψας, αναλύει με κάθε λεπτομέρεια όσα πρέπει να γνωρίζουμε αυτή την εποχή – Προσοχή στο air condition

4press